Point kortterminal – betalterminaler från Verifone

Fram till 2015 var Point Terminal Services (PTS) den europeiska leverantören av internationella Verifones. Sedan dess har Point kortterminal sålts i Europa av Verifone. Eftersom namnet är så inarbetad på den svenska marknaden talas det fortfarande om Point kortterminal även om varumärket på betalterminalerna är numera Verifone.

Point kortterminal för alla behov

Olika företag har olika krav när det gäller kortterminal. I vissa fall kan det vara praktiskt att kortterminalen är ständigt inkopplad i kassasystemet.

Kassakopplade kortterminaler gör att kassapersonalen slipper skriva in köpbeloppet i terminalen vilket gör att kunderna kan serveras mer effektivt och att kortterminalen alltid är på rätt plats. Hos Verifone kan du hyra Point kortterminalen VX820 eller Verifone Yomani betalterminalen.

Fristående kortterminaler ger en frihet och flexibilitet. De flesta kan ändå kopplas till de flesta kassasystem vid behov. Den stora fördelen är att de inte behöver stå direkt vid kassan. Mobila kortterminaler är dessutom perfekt för serveringar där personalen kan ta betalt direkt vid bordet. Den populära Verifone VX670 är nu tillgänglig i uppdaterad version, VX675 med GPRS-uppkoppling vilket gör att du kan ta betalt var som helst.

Priser – Point kortterminal

Hos Verifone hyr du kortterminal i samband med att du tecknar ett tjänstepaket för Point korterminal. De tre olika paketen, Bas, Premium och PremiumPlus har olika utbud av kortterminaler som ingår i månadskostnaden. Priset varierar dessutom beroende på bindningstiden – vid en bindningstid över 36 månader får du bästa pris, men om du vill binda dig i endast ett eller två år kan du betala extra på månadskostnaden.

·         Bas: Fristående VX520 eller VX675 GPRS Point teminal ingår

·         Premium: Samma som bas samt VX680 Wifi eller VX820 kassakopplade Point terminal ingår

·         PremiumPlus: Välja bland alla Point kortterminal, även Verifone Yomani kortterminaler

Teckna ditt avtal genom betalguiden.se – vi har redan förhandlat ett bra pris som du kan ta del av!

Inlösenavtal och Point kortterminal

Från Verifone hyr du kortterminal och de sköter underhåll, service och betalningar. Däremot behöver du eget inlösenavtal för att få ta emot kortbetalningar med Point kortterminal. Det finns ett stort antal inlösenavtal som du kan teckna antingen via din bank, annan bank eller tredje parts företag. Jämför olika inlösenavtal enkelt på betalguiden.se – vi har redan förhandlat priset med de flesta aktörer och du får rabatt när du tecknar inlösenavtalet genom oss.

Kort om Point kortterminal och Verifone

År 2011 köptes Point Terminal Services (PTS) av det internationelle företaget Verifone. I ett antal år fortsatte PTS att sälja Point kortterminaler i Europa. I 2015 avvecklades Point och alla nya kortterminaler är av varumärket Verifone med samma kvalitet och egenskaper.

Kom igång

Få en skräddarsydd betallösning

Stäng meny