Nets | priser, tjänster & allmän information

Nets är en Nordisk betalleverantör som länge varit verksam i Norge & Danmark, men som på senare år även kommit in allt mer i Sverige och i Finland. De erbjuder kortinlösen (tjänsten som gör att du kan ta emot kort på terminalen eller i din webbshop) kortterminaler, samt PSP-tjänster (en betalningslösning för e-handel). Genom betalguiden.se har du tillgång till alla  tjänster till mycket förmånliga priser – jämför alltid dina priser på betalguiden.se för att se till att du inte betalar för mycket.

Nets tjänster & Priser

För att kunna ta emot kortbetalning i din terminal eller webbshop behövs ett avtal för kortinlösen. Nets erbjuder kortinlösen för MasterCard, Visa, JCB (japanskt kort) och Kinas största kort UnionPay, samt Diners Club. Utbetalningstiden för Nets är bankdagen efter transaktionen. Rapporter från försäljning och

Nets kortterminaler och priser

Nets kortterminaler består utav märket Ingenico och håller hög kvalitet. De finns som både stationär d.v.s står på disken vid kassan och som mobil modell som man kan gå runt med.

Pris mobil terminal: 495 kr per månad + 195 kr frakt – beställ genom betalguiden.se och få 10% rabatt.

Pris stationär terminal: 415 kr per månad + 195 kr frakt – beställ genom betalguiden.se och få 10% rabatt

Vill du lära dig mer om betalterminaler och se vilken som passar dig bäst – läs mer i vår kortterminalskola.

Nets kortinlösen och  priser

För att kunna ta emot kortbetalning i din terminal eller webbshop behövs ett avtal för kortinlösen. Nets erbjuder kortinlösen för MasterCard, Visa, JCB (japanskt kort) och Kinas största kort UnionPay, samt Diners Club. Utbetalningstiden för Nets är bankdagen efter transaktionen.

En feature som är mycket uppskattad hos Nets är deras MyPayments App – där man kan se sina korttransaktioner på ett överskådligt sätt. Datan visas med ett par dagars fördröjning, men man kan ändå få en bra bild av sin verksamhet – t.ex. vilket land ens kunder kommer ifrån, eller hur många kunder som är återkommande etc.

Priserna för Nets kortinlösen är en förhandlingsfråga- vi på betalguiden.se har redan förhandlat fram ett förmånligt kortinlösenavtal med Nets åt våra läsare. Beställ här.

Nets E-handelslösning

E-handelslösningen består utav Netaxept som är delas in i 3 olika paket – Start, Advanced, Premium. Nets äger även betalväxeln DIBS och hänvisar många förfrågningar till dem.

Betalguiden.se säger:

Nets är en av de största svenska spelarna på betalmarknaden med kort anslutnings/leveranstid som gör att du kommer igång snabbt. Däremot bör man akta sig för Nets paketlösning (Nets Pay och Nets PAy+) där priset för kombinationen kortinlösen + terminal riskerar att bli alldeles för högt.  

Genom betalguiden.se har du möjlighet att både hyra terminal och teckna kortinlösenavtal med Nets till mycket förmånliga priser. Ta mig till intresseformuläret.

    ·       Snabb anslutning/leverans

    ·       Stor, stabil leverantör

    ·       Varning för paketlösning!

    ·       Förmånligare priser genom betalguiden.se

Kort om Nets

Nets är en av de största betalföretagen i Norden. De har genomfört en stor rad uppköp de senaste åren och äger även internetbetalningsleverantören DIBS. 

Kom igång

Få en skräddarsydd betallösning

Stäng meny