Ingenico kortterminal – priser och information

Bambora är numera en del av Ingenico men de har sedan tidigare tillhandahållit Ingenico kortterminal till företag i Sverige. Ingenico håller hög kvalité och är slitstarka terminaler som varar länge. Hos Bambora kan du hyra Ingenico kortterminal och de har även ett riktigt bra paket där du får terminal, kortinlösen, bra support och självklart en webbportal där du kan följa försäljningen.

Bambora Device – Ingenico kortterminal till butik eller restaurang

Från Bambora hyr du en Ingenico kortterminal på längre tid. Med avtalet Bambora Device behöver du ett eget kortinlösenavtal. Det finns två olika sorters Ingenico kortterminal att välja bland – den stationära Bambora iCT250 eller den trådlösa iWL250 som kan kopplas antingen på 3G nätet eller med GPRS.

·         iCT250 450 kr/månad + 195 kr frakt

·         iWL250 250 kr/månad + 195 kr frakt

I både paket ingår ett startkit med kvittorullar och rengöringskort, samt laddningsstation eller kablar för den trådlösa eller stationära kortterminalen. Du får också tillgång till en webbportal där du kan följa och analysera alla transaktioner, och även support 6 dagar i veckan.

Beställ någon av dessa paket genom betalguiden.se så får du 10% rabatt på kostnaden!

Möjligheten finns även till korttidshyra av Ingenico betalterminal. Kontakta gärna oss på betalguiden.se så hjälper vi dig förhandla ett bra pris på detta.

Bambora One – ett komplett paket

De kan vara skönt att ha allt under samma tak när det gäller lösningen för kortbetalning. Med paketet Bambora One får du samma Ingenico kortterminaler som i Bambora Device-paketet. I tillägg tecknar du samtidigt ett inlösenavtal med Bambora. Om du väljer att göra så blir den fast månadskostaden mycket mindre, endast 195 kr/månaden. Däremot betalar du 1,5% på varje transaktion för inlösentjänsten.

Dessa inlösentjänster har vi på betalguiden.se förhandlat ner åt dig. Beställ genom oss så får du ännu bättre priser!

Kort om Ingenico

Ingenico är ett stort internationellt företag som startades i Frankrike med inriktning på betallösningar. År 2017 köpte Ingenico det svenska betalföretaget Bambora. Redan tidigare kunde man hyra Ingenico kortterminal via Bambora. Ingenico kortterminal finns även hos andra leverantörer.

Kom igång

Få en skräddarsydd betallösning

Stäng meny