Dibs | Tjänser & allmän information

Dibs by Nets erbjuder en av marknadens största betallösningar för E-handel. Dibs Payment Services AB har funnits sedan slutet på 1990-talet med kortbetalningar för webbhandeln. I Sverige fortsätter E-handeln att växa, ökningen var 15% under 2017. Fler och fler småbutiker öppnar upp för E-handel som komplement till den fysiska butiken samtidigt som nya webbutiker öppnas varje dag. Dibs ligger i framkant när det gäller betallösningar.

Att ta betalt ska vara enkelt – Dibs Easy

Dibs by Nets har tagit fram två olika paket för E-handlare. Det minsta paketet heter Dibs Easy. Syftet är att betallösningen ska både vara enkel för E-handlaren att implementera samtidigt som den ska upplevas som enkel att använda för kunden, något som leder till bättre konvertering.

I Dibs Easy finns en integrerad checkout vilket betyder att kunden inte dirigeras om under köpet – de stannar kvar i din webbutik vilket ökar tryggheten för kunden. Tjänsten möjliggör kortbetalningar och betalning på faktura via Easy fakturabetalning från Dibs. Support via telefon och E-post ingår och du har tillgång till ett testkonto så du kan testa betalfunktionerna. Kortbetalningar skyddas av 3D Secure.

Priset för tjänsten är en förhandlingsfråga beroende på din förväntad omsättning. Betalguiden.se har redan förhandlat riktigt bra priser – teckna Dibs Easy genom oss så tar du del av dessa!

Betallösningen för E-handelsproffsen – Dibs Pro

Dibs Pro är en betallösning för E-handeln som innehåller det mesta. Förutom allt som ingår i den enklare Dibs Easy-paket, får du tillgång till flera kraftfulla funktioner och tjänster. Om du vill nå ut internationellt är detta det självklara valet. Kunderna kan betala med Paypal eller betala i upp till 260 olika valutor. En stor fördel med Dibs Pro är att kunden kan välja att lagra sina uppgifter vilket gör att återkommande kunder kan betala i princip med en klick. Det finns också möjlighet att lägga till abonnemangsbetalningar för tjänster eller produkter som betalas regelbundet.

Teckna avtal för Dibs Pro via betalguiden.se så får du ytterligare rabatt på denna tjänst!

Dibs och inlösenavtal

I både Dibs Easy och Dibs Pro ingår kortinlösenavtal så det finns inget absolut behov av att teckna eget inlösenavtal. Tjänster kan dock kopplas till eget avtal om du redan har eller om du vill teckna hos tredje part. På betalguiden.se kan du jämföra olika kortinlösen och vi hjälper dig hitta de bästa erbjudanden.

Kort om Dibs

Dibs Payment Services startades år 1998 och akronymen är kort för Dansk Internet Betalnings System. Företaget riktar sig mot E-handel och säljer betaltjänster, kontor finns i Köpenhamn, Stockholm, Göteborg och Oslo. Dibs ägs av Nets Group som är Nordens allra största koncern inom kortbetalning och betallösningar. Dibs by Nets är ett av de starkaste varumärken inom betallösningar för E-handel.

Kom igång

Få en skräddarsydd betallösning

Stäng meny