Bambora | priser, tjänster & allmän information​

Bambora är ett internationellt betalföretag fokuserade på helhetslösningar för betalningar i butik och online. Med Bamboras paketlösning för butik får du både kortterminaler och kortinlösen (tjänsten som gör att du kan ta emot kortbetalningar i terminalen) i samma avtal och i deras e-handelslösning ingår både betalfönster och kortinlösen.

Genom betalguiden.se har du tillgång till alla Bamboras tjänster till mycket förmånliga priser – jämför alltid dina priser på betalguiden.se för att se till att du inte betalar för mycket.

Bamboras betalterminaler

Bambora erbjuder snabba, säkra och moderna kortterminaler av märket Ingenico. Som kund kan du välja mellan stationära terminaler som står på kassadisken eller mobila terminaler som du kan gå runt med. Du kan även få terminalen integrerad till ditt kassasystem. Via Bamboras terminaler har du dessutom möjlighet att erbjuda dina kunder fakturabetalning direkt i terminalen.

Pris mobil terminal: 495 kr per månad  

Pris stationär terminal: 295 kr per månad 

Vill du lära dig mer om betalterminaler och se vilken som passar dig bäst – läs mer i vår kortterminalskola.

Bamboras kortinlösen

För att kunna ta emot kortbetalningar i terminalen behövs ett avtal för kortinlösen. Bambora erbjuder kortinlösen för Visa-, MasterCard- & Maestro-kort och kan hantera över 100 olika transaktionsvalutor, samt göra utbetalningar i över 20 olika valutor. Bamboras inlösenavtal är helt bankneutralt och utbetalningen till ditt företagskonto sker i de flesta fall redan första bankdagen efter transaktionen.

Priserna för Bamboras kortinlösen är en förhandlingsfråga och varierar beroende på transaktionsvolymer och kortmix. Vi på betalguiden.se har dock redan förhandlat fram ett förmånligt kortinlösenavtal med Bambora.

Bamboras E-handelslösning

E-handelslösningen Bambora Checkout är ett lättanvänt paketerbjudande för betalningar online. Både betalfönster och inlösenavtal ingår i paketet och Bambora Checkout har färdiga integrationer till alla de stora e-handelsplattformarna. Utöver kortbetalningar låter Bambora Checkout dig ta emot fakturabetalningar, återkommande betalningar och Swish. Enkelheten med Bambora Checkout avspeglas även i priset: du betalar en fast månadsavgift och sedan en transaktionsavgift för alla inkluderande kort.

Betalguiden.se säger:

Bambora är en av de största svenska spelarna på betalmarknaden och deras korta anslutnings- och leveranstider gör att du kommer igång snabbt. Bambora säljer fristående terminaler och inlösenavtal men erbjuder även populära paketlösningar som Bambora One. Med Bambora One betalar du endast 199 SEK per månad per terminal och transaktionsavgift startar vid 1,5% per transaktion. Den faktiska transaktionsavgiften kan dock variera från kund till kund. Genom betalguiden.se har du möjlighet att både hyra terminal och teckna kortinlösenavtal med Bambora till mycket förmånliga priser.

  • Snabb anslutning/leverans
  • Stor, stabil leverantör
  • Fristående avtal eller paketlösning.
  • Förmånligare priser genom betalguiden.se

Kort om Bambora

Bambora skapades 2015 genom sammanslagningen av flera olika betalningsbolag. Tack vare detta kan Bambora idag erbjuda enkla paketlösningar för både butik och e-handel som innehåller allt du behöver för att ta betalt. Sedan 2017 är Bambora en del av Ingenico Group ett av världens största företag inom betalningar. 

Kom igång

Få en skräddarsydd betallösning

Stäng meny